Wij zijn Nick Belloni & Janneke Kruisbrink, trotse eigenaren van Belloni Kerstpaketten. Graag willen wij ervoor zorgen dat het geven van een kerstgeschenk een beleving wordt. Niet meer het geijkte pakket, maar een bijzonder geschenk dat luxe en het ultieme kerstgevoel uitstraalt.

Naast de Italiaanse roots van Nick zijn wij geënthousiasmeerd door Italië vanwege de oude tradities en ambacht die het land uitstraalt. Alles wordt gedaan met passie, een passie die wij willen doorvoeren in de beleving van het kerstgeschenk.

Ook panettone staat voor passie, traditie & ambacht. Passie bij het geven en het krijgen van de panettone, traditie omdat de panettone al eeuwenlang hét kerstgeschenk in Italië is en ambacht vanwege de moeilijkheidsgraad en het geduld waarmee een panettone gemaakt wordt.

Wij hopen ook jou enthousiast te krijgen voor deze passie, want als je een geschenk geeft met passie, zal het geschenk altijd bijzonder zijn!

Naast de relatiegeschenken hebben wij ook een Italiaanse winkel/ lunchroom in Helmond, waar wij met veel liefde werken. Nieuwsgierig? Kijk op de website van onze vestiging in Helmond: www.bellonidelicatessen.nl