In Italië is het een eeuwenoude traditie om de panettone met kerst aan een werknemer of relatie te schenken. Wat ons betreft een mooie traditie, omdat een panettone het warme kerstgevoel uitstraalt. Onze panettone is heerlijk zacht, smeuig en luchtig. Gemaakt door vakmensen en dat proef je!

Onderstaand hebben wij een aantal panettone pakketten samengesteld. Zo wordt er traditioneel prosecco of een mooie moscato gedronken bij een panettone. Ook de creme likeuren, limoncello of dolci stralen luxe en het kerstgevoel uit. Andere combinaties van producten zijn in overleg ook mogelijk!   

Panettone & Prosecco

Dit is hét traditionele kerstgeschenk uit Italie. Onze ambachtelijk gemaakte panettone gecombineerd met een luxe prosecco. In Italie is kerst zonder deze prachtproducten ondenkbaar.

Panettone & Moscato D'Asti

Ook moscato wordt tradtioneel gedronken bij een heerlijk stukje panettone. Moscato is een mousserende dessertwijn met een strogele kleur en een aroma van perzik & abrikoos. De frisse en tevens zoete moscato combineert perfect met de luchtige panettone!

Luxe Pakket

Ons luxe pakket met verschillende topproducten bestaat uit onze ambachtelijk gemaakte panettone, een intense chocolade likeur, de feestelijke prosecco, apolline (krokante bladerdeegkoekjes gevuld met pistachecrème), een rijkelijk gevulde nougat met extra veel noten en een frisse limoncello. Dat wordt genieten!

Panettone / Moscato / Prosecco

Dit pakket is al jarenlang een succes in Italie. Dit komt omdat traditioneel de prosecco & moscato gedronken worden bij de panettone. Proost met de hele familie op fantastische feestdagen!

Pakket Dolce

Een heerlijk zoet pakket met als topstuk de heerlijk luchtige panettone. Daarnaast apolline (krokante bladerdeegkoekjes gevuld met pistachecrème) en nougat van hoge kwaliteit met extra veel noten.

Panettone / Limoncello / Prosecco

Met dit pakket kunt u een heerlijk aperitief drankje maken. Schenk in een prosecco glas een laagje ijskoude limoncello en schenk daarop onze mousserende prosecco. Serveer er een stuk panettone bij en het feest is compleet.

Panettone / Apoline / Crema

Een prachtcombinatie met onder andere onze panettone, een delicate hazelnootlikeur en heerlijke apolline (krokante bladerdeegkoekjes gevuld met pistachecrème).

Panettone / Vin Santo

Panettone licht gedoopt in vin santo wijn is een heerlijke combinatie. Leuk als afsluiting van het kerstdiner!

Panettone / Dolce / Vin Santo

Onze heerlijke panettone gecombineerd met vin santo, ambachtelijk gemaakte nougat en de delicate apolline (krokante bladerdeegkoekjes gevuld met pistachecrème).

Hebben een van onze Italiaanse kerst pakketten je geïnspireerd om iemand te verassen met een originele panettone? Vraag dan middels onderstaande link een vrijblijvende offerte aan!